Whole 30 - Den třetí

Dnešní den začal hladem a kručením v břiše. Ha, začínám pociťovat to, co psali v knížce. Vrhla jsem se proto hned na přípravu snídaně. Oběd jsem si dala kolem půl druhé. Odpoledne mě začala pobolívat hlava, začala jsem tedy ještě víc pít a doufala, že to přejde. Po práci jsem se oblékla a šla zase běhat. Baví mě to, nenutím se do toho, tak proč ne. Naštěstí po pobytu na čerstvém vzduchu (což se u mé práce nestane, jelikož nám nejdou otevřít okna, hurá!) mě hlava bolet přestala a já se totálně nacpala na večeři. Takže dnešní den trošku krize, ale jedeme dál!
Snídaně - Whole 30
Dnešní jídelníček:
Snídaně: Špenátová frittata s žamipony, okurka, paprika, rajče, kiwi, mandle
Oběd: Krůtí karí
Večeře: Salát (mix salátů), okurka, paprika, rajče, kešu a portugalské sardinky v olivovém oleji smíchané s hořčicí bez cukru

Recept na krůtí karí: na lžíci kokosového oleje jsem nechala rozvonět koření kari, přidala jsem na kolečka nakrájené 3 mrkve a 2 petržele, chvíli jsem restovala, poté jsem přidala půl cibule nakrájené na větší kostičky, růžičky z půlky květáku a půlky brokolice a cca 400 gramů kuřecího masa na kostky. Zase jsem orestovala, aby se maso zatáhlo. Zalila jsem kokosovým mlékem (asi 700 ml) a nechala probublat. Poté jsem osolila a přidala rajčatový protlak, asi 1 lžíci. Přidávejte dle chuti. Opět jsem nechala povařit. :) Toto množství vyšlo na 3 porce.

Aktivita: běh

Tak zas zítra, těším se! Baví mě ta příprava, akorát je to trošku časově omezující, ale člověk si rychle zvykne. Hlavně chci pro vás dělat co nejvíce různorodá jídla, proto se snažím každý den obměnovat. Vy si můžete uvařit jedno jídlo na 2-3 dny.

Léňa

Oběd - Whole 30
Večeře - Whole 30
Pokud byste našli chybu, prosím, napište mi to. Snažím se po sobě vše kontrolovat, ale nikdo není neomylný.
Veškeré fotografie podléhají autorskému zákonu a mohou být šířeny pouze s vědomím autora.

4 komentáře

  1. Pastva pro oko, odebírám minimálně na insta! Koukneš ke mne, budeš sledovat? Díky https://janinatvoriskvosty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli náhodou nemáš tip na náhražku kokosového mléka v tvém kari receptu - vypadá bombově, ale já bohužel nemůžu kokosové mléko v kombinaci s masem ani cítit :-(

    Jinak, výborný nápad a mockrát za to děkuju, skvělá inspirace na různorodá jídla. U mého prvního (a posledního) whole30 jsem ztroskotala mimo jiné také na rutině jídel a nevědění, co vařit :-) Takže s pomocí tvého blogu bych to zase někdy mohla zkusit!

    www.vevlnach.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, dala bych tam normálně tučnou smetanu. Ale už to nebude takový to klasický kokosový karí. :D Ale pokud ti nechutná, tak myslím, že kombinace smetana a kari koření je taky moc dobrá. :) To jsem ráda, snažím se vymýšlet hodně jídel, aby lidi viděli, že to není nuda. :) L.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář!

Professional Blog Designs by pipdig