Workshop s A Cup Of Style

Když jsem zase jedno krásný odpoledne projížděla stories na instagramu a Lucka z A Cup of Style prostřednictvím krátkého videa zvala na workhop blogování, neváhala jsem ani minutu a ihned jsem se přihlásila. (A že to díky odkazu přímo ve stories byla opravdu minuta!) Nejenže to byla možnost holky konečně osobně poznat, ale taky se dozvědět něco o blogování, poznat lidi se stejnými zájmy a užít si skvělé odpoledne. Jakmile mi přišel potvrzovací email, začala jsem se strašně těšit. Úterý, 11.7.2017 v Ellite Bloggers Hubu v Praze. Ou jé! Konečně taky uvidím ten úžasnej prostor pro blogerky! A jaký byl workshop?

Elite Bloggers Hub se nachází na Hořejším nábřeží, kousek od Anděla. Jela jsem tramvají na zastávku Zborovská a pak šla kolem řeky pěšky. Hub je ve druhém patře staršího domu přímo u řeky. Holky to měly super označené, na dveřích byl papír s napísem A Cup Of Style Workshop. Zazvonila jsem tedy na zvonek a čekala na otevření. Ve sluchátku se ozvala milá Lucka a pustila mě dovnitř. Nebudu kecat, byla jsem malinko nervózní. Přišla jsem nahoru, Lucka mě s úsměvem uvítala a já vešla do místnosti, kde už skoro všechny holky seděly a čekaly na začátek. Byla jsem tak nervózní, že jsem ani nepozdravila, no trapas... Sedla jsem si do příjemného ušáku hned u okna, do první řady. To né, že bych chtěla, ale ono jaksi jinde nebylo místo. Však to znáte... když se něco děje, nikdo do první řady nechce. Ve třídě nebo na přednášce se to taky vždycky plní odzadu. :)
Logo Elite bloggers, které vidíte hned při vstupu do Hubu
Všichni hltáme informace od holek z ACOS
Chvíli jsme ještě čekali (a teď už musím psát na konci s měkkým i, protože mezi námi byl i jeden muž :)) na poslední dvě slečny a pak holky začaly s prezentací. Nejdříve jsme se měli představit my, pak se nám představily i Lucka s Nicole. Krásně se doplňovaly, mluvily souvisle a bez zasekávání, prezentace dávala smysl a snažily se nám opravdu předat co nejvíce informací. Holky začaly tím, co je pro začátek blogování důležité, jak a co za sociální sítě s blogem propojit. Dále mluvily chvíli o focení a úpravě fotek. Jak psát články, jak komunikovat se čtenáři... Hltala jsem každé slovo a ani na chvíli se nestalo, že bych neposlouchala. Vše bylo tak zajímavé a spousta věcí pro mě byla nová. Po jejich prezentaci byla pauza na občerstvení, které připravila jejich maminka Eva z blogu Moje barevná kuchyně. Bylo naprosto vynikající. Panna Cotta z kokosového mléka, lněné krekry, tortilly se zeleninou a lososem, hruškový koláč s pekanovými ořechy a caprese na špejli.



Pak měla přednášku skvělá Domča Lukášová z blogu dombydom.cz, která vyprávěla o svých začátcích, co jí blog dal a vzal, jak se vypořádavá s nenávistnými komentáři a kritikou a celkově o blogování a spolupráci. Bylo moc zajímavé ji poslouchat. Domču sleduju už dlouho a tak i pro mě bylo moc fajn ji poznat. Je to skvělá, milá a skromná holčina.

Poslední přednášku měly holky přímo z Elite Bloggers Hubu - Terka a Sandra. Jednalo se přednášku především o tom, co Elite bloggers agentura dělá, jak spolupracuje s klienty a jak s blogery, podle čeho tvoří kampaně a vybírá vhodné blogery pro konkrétní kampaň. Bylo to hrozně zajímavé to vidět z jiného úhlu pohledu.

Nakonec jsme dostali úkol, rozdělit se do čtyř skupin a udělat reklamní post na instagram pro Elite Bloggers. Naše skupina tří holek vymyslela fotku toho, co se v Hubu dá dělat - fotit v Olympus roomu. Půjčily jsme si tam foťák, jedna fotila druhou a já fotila je - pak jsme fotku upravily, nahrály na instagram, označily patřičnými hashtagy a lokací a čekaly na hodnocení. Byly jsme pochváleny, takže radost! :)
Úplně poslední byla soutěž od holek z ACOS. Přihlásili jsme se k webové službě, kde bylo 10 otázek a na mobilu jsme stiskli odpověď. No, a hádejte, kdo vyhrál? ... tamtadadá... ano, já! :D Dokonce jsem dostala černou plátěnou tašku A Cup of Style, která už se mnou byla na nákupu.
Coffee corner v Elite Bloggers Hubu
Workshop byl úplně skvělý, odnesla jsem si toho hrozně moc. Ale hlavně to, jak začít na sobě a svém blogu víc pracovat (doufám, že to brzy uvidíte i vy). Také jsem se tam potkala s Terezkou z blogu Terezainoslo.com, se kterou jsem prohodila pár slov.

Bylo to prostě úžasně strávené odpoledne s úžasnými lidmi.

Co ale bylo úplně to nejlepší?

Jedna ze slečen, která se workshopu také účastnila pracuje ve stejné firmě jako já! A o dvě patra níž! A já mám konečně s kým zajít na oběd. Někoho, kdo má stejné zájmy jako já. Bloguje, běhá a fotí. Navíc je krásná, sympatická, milá a já myslím, že si budeme rozumět. Určitě se podívejte na její blog čas-kávičky.cz. Uvidíte sami. To je mi asi největší odměnou tohohle semináře. Sice se známe jen den, ale mám pocit, že se známe x let. :)

Léňa

12 komentářů

  1. Moc hezky napsaný článek a fotky jsou super ♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  2. Bylo to super, taky se mi workshop líbil :) Parádní článek, hezké shrnutí dne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc za hezký komentář, snad se zase někdy potkáme, třeba na dalším workshopu nebo vymyslíme další setkání u šálku kávy! :)

      Vymazat
  3. Tak tohle mě naprosto dojalo... děkuju moc. Bylo to skvělý a moc jsem si to tam užila. Těším se na obědy v práci u kterých budem krafat a drbat celej UBIS :D a i na kafíčka a třeba nějaké společné tvoření. Moc děkuju, vážím si toho, co jsi napsala a myslím, že si budem perfektně rozumět :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůbec neděkuj, napsala jsem jen pravdu a už se nemohu dočkat společnýho krafání, focení a tvorby na blog a youtube! :))

      Vymazat
  4. Jůů, hezky napsaný článek :) a s tím "zasedacím pořádkem" fakt výstižný :D Taky se mi na workshopu moc moc líbilo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za komentář, jsem ráda, že se ti článek líbil. :)

      Vymazat
  5. Já zas hltala každý dlouho tvého článku a to se mi nestává často :) Super článek, zážítek a já tak nějak tuším, že příští účastnicí na workshopu holek budu já, stejně, možná i více nervozní :) S tou slečnou ze stejný firmy je to super náhoda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se tak hezky čte, děkuju moc za pochvalu, jsem ráda, že se článek líbil! :) Workshop určitě dopuručuju, neváhej a jdi! Já se chystám na jejich další, který by měl být o fotografování. :)

      Vymazat
  6. To je tak krásně napsaný článek! Věřím, že to muselo být vážně úžasné a díky tomuto článku jsem měla skoro pocit, že jsem tam taky byla:)
    Jinak máš vážně hrozně krásný blog:)

    www.windypinkstyle.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, mám radost, když se někomu líbí článek i celý blog! :) Workshop byl opravdu úžasný, pokud ještě budou holky další pořádat, určitě běž, stojí to za to! :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář!

Professional Blog Designs by pipdig