Whole 30 - Den devatenáctý

Ráno jsem vstávala brzo a po snídani utíkala na vlak do Náchoda. Cesta byla super, čím víc jsme se blížili domovu, tím víc bylo kolem trati sněhu. Ta krajina vypadala jak pocukrovaná moučkovým cukrem a byla to fakt nádhera. Trochu mě mrzí, že si v Praze nemůžeme užít takovouhle zimu, ale jak vím, byla byl to kalamita. Znáte to - v Praze 3 milimetry sněhu a už nejezdí MHD. :D Jela jsem ověšená taškama - vezla jsem si v krabičkách jídlo, ořechy, zeleninu a ghí. V druhé tašce oblečení, boty na ples atd. Naštěstí pro mě taťka přijel na vlakovou zastávku.
Večeře - Whole 30
Dnešní jídelníček:
Snídaně: Zapečené žampiony s tuňákem a zeleninou, lískové ořechy
Oběd: Špíz s kapustičkami, ořechy
Večeře: Losos s grilovanou zeleninou

Zapečené žampiony: žampiony vydlabeme; to, co jsme vydlabali i s nožičkou nakrájíme a smícháme s vajíčkem a žampiony, směsí naplníme kloboučky a zapečeme v troubě.

Špíz: na špejli jsem napíchla krkovičku, žampion, cibuli, papriku a kousek špeku, posypala jsem kořením Aztécký poklad a dala péct do pekáčku s oliváčem.

Aktivita: ples a tančení :D

Dnes jsem poprvé za celé Whole 30 jedla v restauraci - v Náchodském Beránku jsem si objednala lososa a grilovanou zeleninu a moc mi to chutnalo. Samozřejmě jsem celý večer pila jen vodu a taky jsem si dala jedno Lungo, protože jsem kolem půl desáté začala zívat. :D Fakt děsný se mnou!
Jo a ve vlaku mě překvapila možnost koupit si sušené krůtí či hovězí maso nebo kelímek s ovocem - takže i něco zdravého se takhle sem tam najde a začíná dostávat do občerstvení. :)

A zítra zase do Prahy, jsem přijela jen na otočku!

Léňa
Snídaně - Whole 30
Oběd - Whole 30
Pokud byste našli chybu, prosím, napište mi to. Snažím se po sobě vše kontrolovat, ale nikdo není neomylný.
Veškeré fotografie podléhají autorskému zákonu a mohou být šířeny pouze s vědomím autora.

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za každý komentář!

Professional Blog Designs by pipdig