Whole 30 - Den osmý

Tak jo, ráno se probouzím a bolí mě v krku. To jsem fakt nechtěla. Ale když dva vaši kolegové chodí s angínou do práce, tak se to dalo čekat. Zůstávám tedy doma, budu odpočívat, prolévat se litry čajů s citrónem a doufat, že to podchytím hned na začátku. Výhodu to má jedinou - mám čas si připravit super snídani a tou jsou avokádové lodičky, jak jsem to pojmenovala. :)
Snídaně - Whole 30
Dnešní jídelníček:

Snídaně: Avokádové lodičky s tuňákem, zelenina
Oběd: Krkovička na žampionech, kapustičky, makadamy
Večeře: Pečená kuřecí křidélka, zelenina

Avokádové lodičky: půl avokáda, 60 gramů tuňáka ve vlastní šťávě, cherry rajčátka, sůl pepř: avokádo rozmačkáme, rajčátka nakrájíme a smícháme s tuňákem, solí a pepřem :)

Marináda na křídélka: Smíchala jsem lžíci olivového oleje, lžíci oblíbeného koření (já použila aztécký poklad) a 4 lžíce domácího italského suga či rajčatového protlaku (bez cukru). U toho koření si taky zkontrolujte složení, velmi často v něm nacházím cukr. :(

A kapustičky jsem jen povařila v osolené vodě cca 3-5 minut, ať nejsou rozvařené. Rozkrojila jsem je až po vychladnutí.

Celý den jsem odpočívala, každou hodinu větrala (protože čerstvý vzduch je nejlepší lékař) a pila již zmiňovaný čaj. A večer už mi bylo líp. Aktivita tedy nebyla žádná, ale lámat to přes koleno nemá cenu. Jinak se cítím dobře, žádné chutě nebo bolest hlavy, snáším to fakt dobře, jsem překvapená.

Léňa
Oběd - Whole 30
Večeře - Whole 30
Pokud byste našli chybu, prosím, napište mi to. Snažím se po sobě vše kontrolovat, ale nikdo není neomylný.
Veškeré fotografie podléhají autorskému zákonu a mohou být šířeny pouze s vědomím autora.

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za každý komentář!

Professional Blog Designs by pipdig