Avokádové máslo

by - pondělí, listopadu 26, 2018

Tak jo. Spojila jsem dvě ingredience, který miluju - avokádo a máslo. A vzniklo z toho něco neuvěřitelného. Vynikající našlehané avokádové máslo. Který můžete namazat na semínkový chleba, použít na steak nebo na něj chodit do lednice se lžičkou. Mňam.
Avokádové máslo
Ingredience:
1 zralé avokádo
100 g másla
citrónová šťáva
lžíce 33% smetany
sůl
pepř

Postup:
Avokádo rozpulte podélně, vyjměte pecku a lžicí vyloupněte do mixéru. Přidejte změklé máslo, pár kapek citrónové šťávy, lžíci smetany, sůl a pepř. Společně tyto ingredience promixujte do hladké konzistence. Ochutnejte a popřípadě dochuťte. Hotové máslo uchovávejte v lednici.

Dobrou chuť!

Léňa
Pokud byste našli chybu, prosím, napište mi to. Snažím se po sobě vše kontrolovat, ale nikdo není neomylný.
Veškeré fotografie podléhají autorskému zákonu a mohou být šířeny pouze s vědomím autora.

You May Also Like

2 komentářů

Děkuji za každý komentář!