Celerové hranolky

Taková klasika, jako jsou celerové hranolky si zaslouží recept. Teda, jestli se to dá nazývat receptem, je to spíš takový návod a tip na další zeleninovou přílohu. Tyhle hranolky né každému chutnají, protože jsou celkem nasládlé, ale já je miluju. Zkuste a uvidíte.
Celerové hranolky
Ingredience:
1 větší celer
olivový olej
oblíbené koření (já dávám bylinkové)

Postup:
Celer oloupeme a nakrájíme na hranolky. Ty dáme do mísy a pořádně promícháme s olivovým olejem a oblíbeným kořením, solí a pepřem tak, aby koření bylo rovnoměrně po všech hranolkách. Pak hranolky přeskládáme na plech vyložený pečícím papírem tak, aby mezi nimi byly mezery. Hranolky pečeme v troubě na 180 stupňů cca 25-30 minut, dobu pečení si upravte podle toho, jak tlusté hranolky nakrájíte, každá trouba peče jinak, proto je hlídejte, ať je nespálíte.

Dobrou chuť!

Léňa
Pokud byste našli chybu, prosím, napište mi to. Snažím se po sobě vše kontrolovat, ale nikdo není neomylný.
Veškeré fotografie podléhají autorskému zákonu a mohou být šířeny pouze s vědomím autora.

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za každý komentář!

Professional Blog Designs by pipdig