Slovensko - Den 4 a 5 - AquaCity a Poprad

Tento den jsme si vyhradily pro návštěvu Aquacity v Popradu. Přesun byl opět električkou a poté pěšky přímo k bazénu. Koupily jsme si na Slevomatu zlevněné celodenní vstupenky jak do wellness, tak do "bazénové" zóny. Takže jsme se mohly všude volně pohybovat. AquaCity je opravdu obrovské, má několik bazénů, skluzavek, různých vodních atrakcí, jak pro děti, tak dospělé. Saunový svět je opravdu úžasný, je tam několik druhů a velikostí saun, parních místností, masážních vodních bazénů a odpočívárna.
S mamkou jsme si celý den opravdu užily. Dát si drink na baru (alkoholici) přímo z bazénu nebo se koupat v horkém prameni venku bylo vážně skvělé. Jak byl všední den, tak ani nebylo moc lidí. Opravdu návštěvu doporučuji, pokud by se vám podařilo koupit zlevněné vstupenky, tak je to za hubičku. Večer jsme měly extra večeři - já měla steak a mamka rybu. Bylo to vynikající!


Den5. Poprad a cesta domů

Dnes byl den odjezdu, ale rozhodly jsme se ještě před cestou domů navštívit město Poprad. Sbalily jsme si kufry a po snídani a rozloučení jsme vyrazily. Jeli jsme opět električkou. Na nádraží jsme si daly do úschovny kufry a šly jsme do města. Poprad je městečko krásné a malinké. Došly jsme na nákupní třídu, kde jsme si sedly na zahrádku k hospůdce, kde vařili vlastní pivo. Bylo krásné počasí a pivo teda vynikající. Vedle nás si sedly dvě příjemné paní a tak jsme se s nimi daly do řeči, kam jít na jídlo a co v Popradu nevynechat. Poradily nám a my se šly ještě projít a pak jsme zamířily na oběd. Restaurace to byla moc příjemná a vařili klasická slovenská jídla. Pak jsme měly ještě chvíli času před odjezdem a v peněžence poslední eura, tak jsme vlezli do hrabáku a mamka si tam koupila super kalhoty asi za 3E. :D Vlakem jsme jely přímo do Pardubic, kde nás čekal taťka. A dovolená byla u konce.
Léňa

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za každý komentář!

Professional Blog Designs by pipdig