Terezas Diary setkání v Maitrea

Čtvrtek – 1. června 2017. Den dětí. A taky den, kdy se koná první společné setkání s foodblogerkou Terezkou Šlancarovou z blogu Tereza’s Diary. Kdo tuhle milou a sympatickou slečnu neznáte, koukněte na její blog – tady a seznamte se. Stojí to totiž za to. Terku sleduju něco přes půl roku a tak jsem si setkání s ní nemohla nechat ujít. Inspiruje mě a strašně ráda si čtu její články, které jsou vždy nabité nejen pozitivní energií, ale také spoustou informací a motivace. Setkání se koná v restauraci MaiTrea v Týnské uličce v Praze a já vyrážím z práce o něco dřív, abych tam přesně na pátou byla!
Společná fotka s Terezkou
Hned, co vcházím, vítá mě milý personál a evidentně podle foťáku, který mi visí na krku, vidí, že jdu na blogerskou akci a posílá mě po schodech dolů. Vcházím do útulného sklepení s velkým prostřeným stolem na konci, takže vím, že jsem správně. Terku nevidím, tak si zatím sedám a čekám. Za chvíli přichází, usměvavá a nervózní (myslím ale, že já i ostatní holky jsme byly víc :)), představuju se a ona hned ví, kdo jsem, což mě těší. Předávám jí menší dárek pro radost a přesouváme se ke stolu.
Prostory Maitrea restaurace
Obsluha nám přináší jídelní lístky, takže nakonec můžeme vybírat z celé nabídky restaurace. Nejdříve byl předpoklad výběru ze dvou jídel, ale nakonec si můžeme vybrat cokoliv. Vybírám tedy burger s grilovaným halloumi sýrem, lilkovým pyré, avokádem, rukolou, bryndzovo-mátovým dipem a pečenými batáty! Protože batáty = láska. K pití citronádu s mátou.
Míša s Martinou
Začínáme konverzovat, seznamovat se, Terka se snaží u každého na chvíli aspoň zastavit a popovídat. I když nás je něco kolem 20, je to nestihnutelný. Seznamuju se s holkama okolo a zjišťuju, že jsem tady vlastně skoro nejstarší. Naštěstí mě zachránila Martina, která tam vlastně ani být neměla! :D (Aby jste rozuměli - doprovodila na sraz svoji neteř a zůstala tam s ní.) Některé holky přijely jen kvůli Terce například z Olomouce, Brna nebo Kladna.
Terezka
Opožděně přišly ještě tři holčiny, obsluha nám tedy přisunuje další stoleček a bere objednávku na jídlo.
Citronáda mi hrozně chutnala, ale co bylo teda naprosto božský byl ten burger. Jak jistě každý z vás ví, maso jím a né málo (v paleu bych se asi jinak nenajedla). Ale ten burger byl chuťově naprosto vyladěný a myslím, že mám nového favorita - halloumi sýr. Už dlouho jsem ho chtěla ochutnat a teď jsem měla konečně možnost a musím teda říct, že je to naprosto úžasná potravina. Hlavně je super, že se dá bez problémů grilovat a nevyteče. No a pak batáty, k tomu mám akorát tak výtku, že jich bylo málo. :D
Burger s halloumi sýrem
Citronáda a v pozadí holky s Terezkou
Sedíme, kecáme, přijdu si, jako bych holky znala nějakej čas a né tu chvilku, co tu jsme. Hrozně rychle to utíká, obsluha nás prosí, ať zaplatíme na baru. Terka nám vyjednala na vše 50% slevu, což je rozhodně příjemný, takže jsem platila necelých 200,- Kč. Předáváme si kontakty a instagramy, loučím se s Terkou a vyrážíme s ostatníma holkama na metro.
Setkání bylo skvělé, na jednom místě se sešlo cca 20 holek s podobnými zájmy, bylo to, jako bychom se znaly 100 let! Načerpala jsem novou inspiraci, poznala jsem svoji oblíbenou foodblogerku a ochutnala halloumi sýr!
Tyhle akce jsou prostě skvělý a mám je ráda, takže se těším na další! Doufám, že i s někým z těch, co jsem tady poznala.

Léňa
P.S. Omlouvám se za kvalitu fotek, ale bylo tam strašně špatné světlo na focení.
A ještě jedna společná od stolu

3 komentáře

  1. Ahoj Leni, hned jsem koukla na tvůj blog a wow. Opravdu krásná práce, dobrá inspirace, prostě klobouk dolů. :)) Jen tak dál. ;) Čekala jsem na nový článek, jak jsi si říkala a ten se mi také moc líbí. Přestože jsem tam byla s vámi (díky za fotku mě a Marti :D :)) a vím, jak moc super a boží to bylo, z tvého článku jsem to vycítila znovu a připomněla si tak jeden z nejlepších zážitků mého života.. Měj se moc krásně a doufám, že se zase setkáme. :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Míšo, děkuju moc za pochvalu, to mě těší, že se ti blog líbí! :)) Za fotku nemáš zač! :-* Máš pravdu, bylo to boží, takže nesmíme váhat a musíme zase něco takového uspořádat! Ráda jsem tě poznala. :) Měj se krásně! :-*

      Vymazat
    2. Ano, to musíme. <3 :) Děkuju. :) Já tebe taky!! ;)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář!

Professional Blog Designs by pipdig