Whole 30 - Den dvanáctý

Dneska jedeme na běžky! Jediný blbý na tom je, že vstáváme v 6 ráno. :D Což o to, do práce taky vstávám brzo, ale komu se chce takhle brzo vstávat i v sobotu... :D Ale běžky miluju, takže nějakou oběť musím být ochotná dát! Snídani jsem si připravila už včera večer do krabičky. Ráno jsem se jen rychle oblékla a snídala až v autě. Ani mi to nějak nevadilo. :)
Oběd - Whole 30
Dnešní jídelníček:
Snídaně: Krůtí placičky, zelenina, pekanové ořechy
Oběd: Cuketové špagety, vepřové nudličky s rajčatovou omáčkou, kešu
Večeře: Vajíčkovo-avokádové rolky, zelenina

Krůtí placičky - krůtí prso nakrájíme na malé kousky, osolíme, opepříme, přidáme trochu červené papriky, vajíčko a jemně nakrájenou cibuli, smícháme a necháme (nejlépe přes noc) odležet, poté tvoříme placičky a opékáme na ghí.

Vajíčkovo-avokádové rolky: v hrnku rozšleháme 3 vajíčka, přidáme sůl a pepř a lžíci vody, opět šleháme. Na pánev dáme ghí a vylejeme vajíčka. Přikryjeme pokličkou a necháme na mírném plameni udělat. Dáme na prkýnko, necháme chvíli vychladnout, potřeme hořčicí (nebo nemusíme vůbec či něčím jiným - dle chuti :)) a poklademe proužky avokáda (mrkve, okurky atp.). Zabalíme do ruličky a nakrájíme rolky.

Cuketové špagety - ty jsem udělala ve spiralizéru, k zakoupení třeba na ebay.com :) pak jsem je na pánvi zakápla olivovým olejem a chvíli restovala, nezapomeňte osolit a opepřit. Vepřové maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a orestujeme, přidáme nakrájená cherry rajčátka a když změknou, zalijeme domácím italským sugem. Chvíli povaříme a je to. :)

Tak to je pro dnešek vše, mějte se krásně!

Léňa
Snídaně - Whole 30
Večeře - Whole 30
Pokud byste našli chybu, prosím, napište mi to. Snažím se po sobě vše kontrolovat, ale nikdo není neomylný.
Veškeré fotografie podléhají autorskému zákonu a mohou být šířeny pouze s vědomím autora.

1 komentář

  1. Pěkný :) S tím vstáváním je to něco jiného když vstáváš do práce, nebo o víkendu a těšíš se na to, kam pojedeš a co podnikneš :D mě se vždycky vstává líp, když vím, že do práce nemusím i když třeba máme naplánované brzké vstávání :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!

Professional Blog Designs by pipdig