Spálení od sluníčka a ponorka

Dnes jsme vstali dřív a šli na celý den na pláž. S Yurim jsme byli domluvení, že kolem 16 hodiny bude "oběd", který připraví on. Byli jsme s ním ve spojení přes WhatsApp, takže jsme nemuseli utrácet za smsky. Na pláži jsme leželi asi od 11 do 15.30 hodin a bohužel jsme se namazali slabším krémem než včera, takže jsem kolem plavek byla spálená. No, tak zase poučení pro příště. :D

Na pláži v Calelle

K pozdnímu obědu byla rajčata s plátkem mozzarelly, posypaná kořením a politá troškou olivového oleje. K tomu čerstvá bagetka a pak salát, který se skládal z surimi, žlutého melounu, jablka, kukuřice a majolky. Bylo to fakt skvělý, dost jsme si pochutnali. 

Předkrm podle Yuriho
Salár podle Yuriho
Pak přišel Yuriho kamarád, se kterým jsme večer měli grilovat. Společně s Yurim odešli a my byli spálení doma. :D Večer se vrátili, že chtějí jíst brzy, jestli místo grilování nepůjdeme do města na pizzu. Tak proč ne, souhlasili jsme. Pizza byla dobrá, ale docela drahá (10E). Já měla 4 druhy sýrů. Pak jsme se procházeli po Calelle a po procházce jsme chvíli seděli na terase a povídali si.

Já u fontánky v Calelle
Další den jsme strávili doma, byli jsme spálení od slunce a neměli jsme ani dobrou náladu. Tak jsme se váleli, četli si a byli na netu... Na večer jsme vyrazili do města koupit nějaké suvenýry. Při odchodu jsme se dohodli, že ještě zajdeme do supermarketu pro něco na večeři, takže jsme šli hned, protože potraviny už pak zavírají. Koupili jsme kuřecí maso, pečivo a Don Simon (aneb umělá Sangría :D ). Pak jsme už teda konečně vyrazili na ty suvenýry. Večer to v Calelle dost žije, jak je to turistické město. Pak jsme šli městem až k baru na pláži, kde každý večer byl program - dnes tam bylo regae. Tam jsme v obchodě koupili cider. Chvíli jsme tam poseděli a vyrazili domů. Tam jsme si zahráli Macháčka a pili kokosový likér z Andory. A zítra už Barcelona!
Léňa
Cider koupený v Calelle

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za každý komentář!

Professional Blog Designs by pipdig