Francouzský rychlovýlet - St. Tropez, Cannes a Nice

Ráno jsme se nasnídali a vyrazili do St. Tropez. Georg říkal, že má mapu a tak pojede první. Domluvili jsme se, že jako první vyrazíme na pláž. Měli jsme do do St. Tropez opravdu kousek, takže jsme měli celý den před sebou. Našli jsme super parkování hned u pláže za 2E. Na pláži jsme strávili asi 3 hodiny a pak jsme jeli do centra, prohlídnout si město.
Pláž v St. Tropez
Ani jeden z nás nevěděl, kde je ta policejní stanice z filmů o četníkovi. No, čekali jsme, že budou všude cedule a že to prostě nějak najdeme. Bohužel - nenašli jsme. Takže jsme se jen tak projeli po městě. Ono ani nebylo o moc stát. Město je plné luxusních obchodů, butiků, restaurací a kotví tu krásné jachty. Takže nic pro nás - lowcostový cestovatele. Koupili jsme si akorát pár pohledů.
St. Tropez a Georgeovo Volvo
Ulice St. Tropez
Jachta, kotvící v St. Tropez
Já v St. Tropez
Vydali jsme se dál do Cannes. Tam jsme auta zaparkovali u pláže a šli se projít. Koupili jsme si něco k jídlu, pohledy a vydali se dál - do Nice. Tam jsme dojeli při západu slunce a šli se projít podél pláže na promenádu. Bylo to fakt krásný. Takovej ten klasickej kýč - západ slunce, teplý vítr od moře, které šumělo, kolem nás spoustu lidí - někteří krásně oblečení, jiní sportovci nebo umělci. Užívali jsme si to. Po procházce jsme se natěšení vydali do Monte Carla - o tom ale už další článek.
Léňa
Na cestě do Cannes
Nice
Casino v Nice
Promenáda v Nice

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za každý komentář!

Professional Blog Designs by pipdig