Marseille a němečtí cestovatelé

Noc v autě byla v pohodě. Ráno nás probudil budík, natankovali jsme a vyrazili do Marseille. Dorazili jsme tam kolem třetí hodiny odpolední. Polovina města byla bohužel rozkopaná, tu druhou tvořilo nespočet malých úzkých uliček, kam se sotva vešlo naše auto. Fakt masakr.
'Pláž' v Marseille a pohled na město

Rozhodli jsme se, že zajedeme na pláž a budeme se válet, číst si a slunit se. Bylo okolo čtvrté. Pláž byla malá a vstup do vody kamenitej. Ale po celém dni v autě to byla paráda! Leželi jsme tam asi do půl sedmé, vysprchovali jsme se a vyrazili směr Saint Tropez, kam jsme chtěli následující den dorazit.

Marseille
Někde před Saint Tropez jsme zajeli do lesa a začali stavět stan. Byla už fakt tma a najednou jsme viděli, jak k nám jede auto. A sakra, policie. Byli jsme fakt vyděšený, že budeme platit pokutu. Naštěstí z auta vystoupili holka s klukem a začali se anglicky ptát, zda tu smí s námi přenocovat. Byli to stejní dobrodruzi jako my - na cestě Evropou, jen autem. Byli z Německa - dva kamarádi Georg a Svenja. Viděli, jak zajíždíme dolů a nemohli najít camping, tak se přidali. Super. :) Dostavili jsme náš stan, s jejich jim pomohli a pak si udělali pohodlí na rybářských židličkách a kecali. Domluvili jsme se, že zítra pojedeme do Saint Tropez společně. Bavili jsme se, kam mají namířeno poté a vyšlo najevo, že mají podobný plán jako my - super, takže ode dneška (aspoň na pár dní) cestujeme ve čtyřech!
Léňa
Selfíčko v Marseille
Marseille

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za každý komentář!

Professional Blog Designs by pipdig