Whole 30 - Den dvacátýšestý

Ráno vstáváme extra brzy a vyrážíme na běžky, v autě několikrát usínám a fakt bych radši byla v posteli. Ale to, když se pak na ty běžky postavím a jedu tou krásnou zasněženou krajinou za to vstávání fakt stojí, věřte mi! Snídani jsem tedy připravovala už včera večer a ráno jedla studenou, ale ty brokolicový muffiny byly skvělý i tak!
Snídaně - Whole 30

Dnešní jídelníček:
Snídaně: Brokolicové muffiny, zelenina, mandle (co jsem nevyfotila)
Oběd: Zapečená cuketa s hovězím masem posypaná kešu ořechy
Večeře: Vepřová žebra pečená v pomalém hrnci, zelenina

Brokolicové muffiny: formu na muffiny vyložíme dokola slaninou, poté si omyjeme brokolici a nakrájíme na malé kousky (či rozebereme na růžičky), zalijeme rozšlehaným osoleným a opepřeným vejcem a pečeme v troubě na 200 stupňů, cca 10-15 minut - až jsou muffiny hotové.


Zapečená cuketa s hovězím masem: Cuketu rozřízneme a vydlabeme vnitřek, ten pokrájíme na malé kousky. Na ghí dáme cibulku a když zesklovatí, přidáme vnitřek cukety a hovězí maso, osolíme a opepříme. Chvíli maso dusíme. Poté směsí naplníme cuketu a pečeme na 200 stupňů asi 15-20 minut.

Vepřová žebra v pomalém hrnci: vepřová žebra (cca 900g) nasolíme a potřeme ghíčkem. Do pomalého hrnce dáme nakrájenou cibuli na proužky a 4-6 stroužků česneku. Vložíme žebra a pomalíme na 2. stupeň 5 hodin. Pomalý hrnec mám tento.

Aktivita: běžky (miluju!!) a rozčilování u výsledků voleb (to jako vážně?)

Tak zase zítra!

Léňa
Oběd - Whole 30
Večeře - Whole 30
Pokud byste našli chybu, prosím, napište mi to. Snažím se po sobě vše kontrolovat, ale nikdo není neomylný.
Veškeré fotografie podléhají autorskému zákonu a mohou být šířeny pouze s vědomím autora.

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za každý komentář!

Professional Blog Designs by pipdig