Whole 30 - Den šestnáctý

Dnes ráno jsem vstávala brzy, i když jsem nemusela hned do práce. Šla jsem totiž na návštěvu ke kamarádce Ivance, kterou určitě všichni znáte - Cat&Cook. S Ivčou jsme byly domluvené, ale chudák na to úplně zapomněla a zaspala, takže jsem stála dole před domem asi 20 minut, než se mi ji podařilo neustálýma smskama a voláním vzbudit. :D Ale pak se mi odvděčila výborným kafem, teplým čajem, zeleninkou a oříškama k mým muffinům, co jsem si přinesla. :) Moc děkuju!
Snídaně - Whole 30
Dnešní jídelníček:
Snídaně: Květákové muffiny, zelenina, oříšky
Oběd: Panenka v ořechové krustě, celerové hranolky
Večeře: Vepřové, avokádo, salátek s oliváčem

Aktivita: přiznám se, byla jsem strašně líná, ale donutila jsem se zapnout program od Jillian Michaels - Shred it with weights, a bylo to super! Doporučuju!

Květákové muffiny: uvařila jsem květák v jemně osolené vodě, pak ho nakrájela na menší kousíčky, přidala slaninu a vajíčko, osolila, opepřila a pekla cca 15-20 minut na 180 stupňů.
Panenka: panenku jsem obalila ve vlašských ořeších, soli a pepři a dala péct do pekáčku s olivovým oelejm na 15-20 minut na 200 stupňů.
Celerové hranolky: celer jsem nakrájela na hranolky, obalila v oliváči a směsi bylinek a též pekla v troubě, dokud nebyly hranolky hotové.

Tak zas zítra!

Léňa
Oběd - Whole 30
Večeře - Whole 30
Pokud byste našli chybu, prosím, napište mi to. Snažím se po sobě vše kontrolovat, ale nikdo není neomylný.
Veškeré fotografie podléhají autorskému zákonu a mohou být šířeny pouze s vědomím autora.

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za každý komentář!

Professional Blog Designs by pipdig