Pastýřský masový koláč (paleo, low carb)

Dnes pro vás mám jednoduchý recept na pastýřský koláč, který je rychlý a výborný. Přidávám i video, doufám, že se vám bude líbit.

Pastýřský masový koláč
Ingredience na 2-3 porce:

1 větší batáta
2-3 lžíce ghí
250 ml kokosového mléka
1 menší cibule
2 řapíky celeru
2 menší mrkve
500 g mletého hovězího masa
sůl, pepř
oregano, tymián

Postup:

Batátu oloupeme a dáme vařit od bodu varu 10 minut. Na pánev dáme 2 lžíce ghí a na něm orestujeme mrkev, cibuli a řapík celeru. Po 5 minutách přidáme maso a opékáme 7-10 minut. Osolíme, opepříme a přidáme oregáno a tymián. Přendáme do zapékací misky a necháme odpočívat. Batáty slijeme a s lžicí ghí a kokosovým mlékem a rozmixujeme.
Toto dáme na masovou směs a zapečeme 30 min na 190 stupňů.

Pokud byste našli chybu, prosím, napište mi to. Snažím se po sobě vše kontrolovat, ale nikdo není neomylný.
Veškeré fotografie podléhají autorskému zákonu a mohou být šířeny pouze s vědomím autora.


Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za každý komentář!

Professional Blog Designs by pipdig