Anglie 2016 - Den 3 - English breakfast, Shopping, Nandoo's

Těžká rána opilcova. No, znáte to. Ale vzhledem k cenám v Anglii to nebylo až tak hrozné vstávání. :D (rozuměj: nechtělo se mi platit 5 liber za jeden drink). Dneska jsme si připravily anglickou snídani. No, takovou naši verzi. Terka měla bezmasou a taky nám chyběla rajčata a houby. Ale i tak to byla mňamka a nejlepší hangover snídaně.

Po snídani jsme se vypravily do města na nákupy a kafe do kavárny Nero, kde Terka pracuje. Všechny obchody jsou v Chelmsfordu v centru města. O nákupech napíšu asi článek zvlášť. V kavárně jsme poseděly a odpočívaly. Fakt jsme byly dost chcíplý.


Na večer jsme plánovali večeři v Nandoo's. Kdo neznáte, tak to je v Anglii docela vyhlášená síť restaurací, která připravuje pouze kuřecí maso. Dělají tam kuřecí steaky, celá kuřata, wrapy, saláty nebo burgery. Vybrat si můžete jak pálivé kuřátko chcete a s jakou marinádou.
Já si vybrala mango a lime marinádu a středně pálivé. Jako přílohu hranolky s nějakým speciálním kořením a kukuřici. Fakt jsem si pochutnala. Poseděly jsme a pak vyrazily směr postel, bylo to fakt potřeba.
Léňa

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za každý komentář!

Professional Blog Designs by pipdig