Café New One & Batůžky Eleanor Rigby

Tak jsem zas byla v Olomouci. A zase jsem tam byla jíst - stavily jsme se totiž s holkama na snídani v Café New One, kde jsem se opět královsky nasnídala. Tady v tom podniku se mi mimo jiné líbí to, že se i paleo/primal člověk nají a ještě si pochutná.
A pak jsem tam byla i trošku "pracovat". Což jsem ale před tou snídaní vlastně vůbec nevěděla. Takže moje první spolupráce vznikla přirozeně a tak "mezi řečí". Jak jsem se dozvěděla o krásných ručně šitých batůžcích a kde je můžete sehnat?
Snídaně v Café New One
Objednala jsem si moje oblíbené Flatt White, vejce do skla a vaječnou omeletu s parmazánem. Sice jsem řekla, že to chci bez pečiva, ale přinesla to jiná slečna, než u které jsem objednávala, takže si tuto informaci zřejmě nepředaly a pečivo u toho bylo. No, tak jsem jim ho tam pěkně nechala. :) Editka si dala míchaná vajíčka a Zdenča vejce benedikt.

Latté Art
Vejce do skla a míchaná vajíčka
Míchaná vajíčka
Všechno bylo naprosto úžasné, tak jako vždycky, když do téhle kavárny jdu. Vychutnávala jsem si výbornou kávu a krásné slunečné sobotní ráno plnými doušky. Jelikož jsem měla pár dnů nový foťák, fotila jsem jako divá a Zdenča se zajímala o můj blog a instagram. Ráda o tom někomu vyprávím, pokud projeví zájem. No a pak jsme se dostaly k tomu, že šije batůžky, kabelky a nově také oblečení pro děti.
Vejce Benedikt
Vejce Benedikt
Míchaná vajíčka se slaninou a pažitkou
Vysvětlovala jsem Zdenče, jak funguje instagram a že by měla svoje batůžky ukazovat také tam, že se tak dostanou mezi víc lidí. Protože se mi ale moc líbily, domluvily jsme se na mé první spolupráci. Nevím, zda to mám úplně jako spolupráci nazývat, protože to není  klasická spolupráce, jako má spousta blogerek s různými firmami. Mně se prostě její nápad líbí a ráda ji podpořím, když můžu a nic za to nechci.
Omeleta s parmazánem
Vejce Benedikt
Vejce do skla
Slovo dalo slovo a my se domluvily, že odpoledne Zdenča pár batůžků vezme a nafotíme je v Olomouci. Po snídani jsme ještě zašly do HMka, kde jsem si koupila ty nejkrásnější kraťasy s vysokým pasem a mašlí a pak už k Editce zpět na byt připravit mlsky na piknik. Přivezla jsem cukrfree koláč, sbalily jsme nějaké ovoce, zeleninu, sýry a deku a vyrazily do Smetanových sadů. Už cestou jsme fotily a pak přímo v parku. Fotky se povedly, s holkama jsme se krásně bavily. Zdenči batůžky najdete buď na instagramu - @eleanor_rigby_handmade nebo na fler.cz/eleanor rigby.
Editka a černý Rigby vak
Rigby vak z džínoviny
Barevný Rigby vak
Rigby bag no. 50
Rigby vaky z džínoviny
Eleanor rigby vak
Batůžky se mně moc líbí, jsou kvalitně šité, mají podšívku a vnitřní kapsy - a to i vaky. Navíc oceňuju "zero waste" nápad, že ze starých džínů, které jsou na vyhození Zdenča vytvoří krásný kousek a látka se tak dodatečně využije.
Domluvily jsme se, že bychom pro vás mohly uspořádat soutěž o jeden z těchto batůžku, měli byste zájem? Líbí se vám?

Léňa


Pokud byste našli chybu, prosím, napište mi to. Snažím se po sobě vše kontrolovat, ale nikdo není neomylný.
Veškeré fotografie podléhají autorskému zákonu a mohou být šířeny pouze s vědomím autora.

1 komentář

Děkuji za každý komentář!

Professional Blog Designs by pipdig