Narozeninová

...holčička narozeninová! No, dobře, já vím, že v tý písničce je holčička jahodová, ale já jsem dneska narozeninová, tak jsem si to trošku upravila. Mimochodem, na Dádu Patrasovou jsme se ségrou pařily dost často, protože jsme doma měly videokazetu "Baby studio s Dádou" a fakt jsme to milovaly. Dáda už je pryč a to moje bezstarostný dětství taky.
Pomeranč
Stejně je hustý, jak pořád chceme být velcí a dospělí, abychom si mohli dělat to, co chceme a kupovat si, co chceme a máme představu, jak bude všechno super a zalitý sluncem a vlastně budeme mít spoustu peněz a tak. A pak, když to přijde, tak bysme se nejradši vrátili do dětských let, kdy jsme ve školce po obědě museli jít spát, což jsme vlastně vůbec tenkrát neocenili, protože kdo šel domů po O, byl velkej frajer, ale teď bychom za šlofíka v práci dali zlatý prase. Taky jsem mamce hrozně záviděla tu kouzelnou kartu, kterou platila v obchodě, protože nemusela mít peníze a nějaká karta zaplatila za ni. Jo, teď těch karet pár mám a zůstatek na účtu si kontroluju poměrně často, takže kouzelná karta se bohužel nekoná.

Je mi 28 a nemám ani auto, ani dům, ani děti, ani manžela. Za to mám vystudovanou vysokou školu, dobrou práci, procestovanou Evropu a nejlepšího kluka, se kterým si všechny ty výše vypsané věci umím představit. Kolem mě se všichni berou, kupujou pozemky, podepisujou hypotéky a rodí. A nebo si pořizují psa či kočku, což je stejný, jako dítě - musíte mu dát najíst a starat se o něj, ať to má nohy dvě nebo čtyři. Já tak nějak cítím, že na to mám ještě čas. Ještě mi dejte chvíli na to, abych měla odpovědnost jen za to, že doma bude plná lednice a zaplatím včas účet za telefon. Chci ještě cestovat, poznávat nový neznámý místa a kultury a udělat si přátele po celém světě.

Mám taky skvělou rodinu, letos se mé úžasné ségře narodila holčička, moje neteř Andrejka a já jsem teta! Takže je mi 28 a jsem teta! Občas se mi teda děsně stýská, že jsou všichni 150 kilometrů od Prahy a když za nimi stihnu 2x měsíčně zajet, jsem za to moc ráda.

... a mám skvělé kamarády, se kterými tohle výročí oslavím. Miluju pořádat oslavy, všechno řeším do posledního detailu a mám pak šílenou radost, když vidím, že se oslava povedla, lidem se líbí, baví se, chutná jim a spokojeně pak nad ránem padnu do peřin. Minulý rok už jsem byla tak sentimentální, že jsem se na svý oslavě narozenin rozbrečela štěstím, že vlastně všichni ti lidé přišli kvůli mě, udělali si čas kvůli mě, protože mám narozeniny a chtěla jsem to s nima oslavit.

Těším se, co mi přinese další rok života na tomhle světě, který sice občas není spravedlivý, ale je takový, jaký si ho uděláme. Dávej to, co očekáváš.

Tohle je konec mého mininarozeninového psaní. Mějte se krásně a těším se příště u nějakého dalšího článku!

Léňa

P.S. Děkuji vám za skvělé 9. místo v kategorii FOOD v Czech Blog Awards 2017! Pro mě je to neuvěřitelný úspěch, děkuji, za vaše hlasy a podporu!
A moje stylový brejle
Pokud byste našli chybu, prosím, napište mi to. Snažím se po sobě vše kontrolovat, ale nikdo není neomylný.
Veškeré fotografie podléhají autorskému zákonu a mohou být šířeny pouze s vědomím autora.

1 komentář

Děkuji za každý komentář!

Professional Blog Designs by pipdig