Whole30 vol. 6 startuje 2. září 2019

Ahoj všichni! Dnešní článek bude věnován programu Whole30, protože jsem se rozhodla si ho v září už po šesté zopakovat! Přidá se ke mně i Matěj, pro něj to bude teprve po druhé, ale nepochybuji, že to zvládne. Má dost silnou vůli a když se pro něco rozhodne, jede na 120 %! Pro mě to už nebude taková výzva, jako když jsem se do programu pouštěla poprvé, ale i tak se moc těším. Jdete do toho se mnou?
Deník Whole30
Podrobně jsem o programu Whole30 psala tady, takže už se nebudu nějak extra rozepisovat co to je nebo jaká jsou pravidla. Mrkněte do výše uvedeného článku a hned budete vědět. Pro fajnšmekry doporučuju knížku Jídlo na prvním místě, kde je vše podrobně vysvětleno. Já si tentokrát povedu i Deník Whole30, který vyšel v češtině letos a konečně ho tak budu moct plnit, na to se moc těším.

K Whole30 si připojím pár mých malých osobních výzev, abych si to trošku okořenila. A co to bude?

  • vymýšlet nové Whole30 recepty, ať máte pořádnou inspiraci,
  • každý den ujít minimálně 8000 kroků,
  • každodenní jóga nebo meditace,
  • psaní Whole30 deníku,
  • sdílení na instagram - to jsem sice dělala v každém Whole30, ale teď bych to chtěla udělat opravdu důkladně, takže budu ukazovat svoje nákupy, různé tipy a triky, co jsem cvičila, jaký jsem si udělala zápis do deníku... prostě vše, co se bude okolo mého plnění programu točit.
Doufám, že se těšíte a půjdete do toho se mnou nebo vás aspoň namotivuji program zkusit někdy v budoucnosti!

Ráda bych vám taky doporučila pár blogů, kde najdete super recepty, ale i články týkající se programu. Za mě to jsou rozhodně:

Pokud se chcete přidat na facebooku, zde dávám odkaz na událost, kde se budu taky snažit sdílet své poznatky!

To je ode mě pro dnešek všechno a já se budu těšit, že se ke mně a Matějovi přidáte! Nezapomeňte na instagramu používat hashtag #whole30sleni!

Začínáme 2. září 2019!

Vaše Léňa
Deník Whole30
Pokud byste našli chybu, prosím, napište mi to. Snažím se po sobě vše kontrolovat, ale nikdo není neomylný.
Veškeré fotografie podléhají autorskému zákonu a mohou být šířeny pouze s vědomím autora.

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za každý komentář!

Professional Blog Designs by pipdig