Anglie 2018 - Snídaně v Acanteen

To, že poletím zase do Anglie bylo víc než jasný. U Terky jsem byla už dvakrát a říká se, do třetice všeho dobrýho, ne? Tentokrát jsme ale s Terkou koupily ještě jednu letenku a tu v lednu darovaly Editce k narozeninám. Těšila jsem se na čtyři holčičí dny v zemi, kterou jsem si zamilovala už při mojí první návštěvě. Teď už poletím do Anglie po páté! A určitě ne naposled. :)
Anglická snídaně v Acanteen, Chelmsford
Letěly jsme ve čtvrtek večer s Ryanair na letiště Stansted a všechno bylo bez problémů. V Praze na letišti jsme dovču odstartovaly dvojkou růžovýho vína, protože Editka se bojí lítat, tak jsem jí musela trošku uvolnit. :D Jakmile jsme dorazily k Terce do Chelmsfordu, pusy se nám nezastavily a my šly dost pozdě spát. 

Ráno nás ale čekala boží snídaně v Acanteen. V meníčku mě zaujalo "Paleo seed müsli", ale když jsem v Anglii, tak si prostě musím dát anglickou snídani, takže jsem odolala a objednávala BIG breakfast. Úpravu vajec si můžete vybrat, jakou chcete a já volila zastřený. Samozřejmě jsem si taky objednala flat white, protože to je moje vůbec nejoblíbenější kafe. Interiér Acanteen se mi moc líbil a super bylo, že jsem viděla do kuchyně na kuchaře, jak tam čaruje a připravuje nám dobroty. Terka si dala uzenýho lososa se zastřeným vajíčkem a Editka taky anglickou snídani, ale s míchanejma. Mňam.

Zapomněla jsem obsluze říct, že to chci bez chleba, takže když mi na stole přistál obrovský talíř plný jídla s kupou pečiva, trošku jsem se zastyděla, že to tam budu muset nechat. Naštěstí Editka pomohla a aspoň jeden kousek snědla. :D Ostatní jsem zpracovala sama a moc jsem si pochutnala. Anglický snídaně miluju, občas si ji udělám i doma, ale té pravé se nic nevyrovná. :) S nacpanejma pupkama jsme si prošli Chelmsford, stavily se na trhu a pak zapluly do obchodů. No, a večer jsme si udělaly dámičkovskej dýchánek s nealko sektem, hummusem a maskou na obličej, u které jsem měla pocit, že mi vyžere do kůže díry. :D

Pokračování příště!

Léňa
Pokud byste našli chybu, prosím, napište mi to. Snažím se po sobě vše kontrolovat, ale nikdo není neomylný.
Veškeré fotografie podléhají autorskému zákonu a mohou být šířeny pouze s vědomím autora.

1 komentář

  1. Snídaně i káva vypadá skvěle. Anglické snídaně mám moc ráda :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!

Professional Blog Designs by pipdig