Březen 2019

Jsem ostuda a doháním resty a proto teď vydávám článek o březnu! Ale byl to krásnej měsíc, proto ho nesmím opomenout, v té mojí letošní přehlídce by mi chyběl. Tak pěkně od začátku!
Snídaně v Mezi srnky
Březen 2019
Odchozeno kroků: 402 110 (denní průměr 12 971)
Odcvičeno workoutů:  18 minut
Odběžkováno: 16 hodin 45 minut
Badminton: 2 hodiny 3 minuty
Celkem odcvičeno: 19 hodin 7 minut
Spáleno: 73 583 kCal (denní průměr 2374 kCal)
Průměrné splnění denního cíle:  174 %
Přečteno knih: 3
Hodinky Polar A360
Březen začal přerovnáním mé špajzky, nakoupením nových sklenic a uložením potravin. Chtěla jsem si v kuchyni už dlouho udělat pořádek, ale pořád nějak nebyl čas. Navíc mě tyhle činnosti baví, mám ráda řád a pořádek ve věcech, takže jsem se do toho s chutí pustila. Všechny ořechy a semínka šly do skleněných lahví z Ikea nebo do menších skleniček od jogurtů či oříškových másel.
Část mojí špajzky
Hned 2. března jsem se zúčastnila skvělé akce, kterou pořádala Karol ze Silaček. Připravovala jsem na tuto akci paleo občerstvení a největší odměnou pro mě bylo to, že se po tom jen zaprášilo a každý občerstvení chválil. Upekla jsem banánový chlebík, veganské čokoládové brownies, low carb quiche (jeden i vegetariánský) a uplácala raw meruňkové kuličky s kokosem (na které jsem tam slíbila recept a do dnes tu není - Lenko, Lenko...). Po akci jsem hned běžela za Matějem a šli jsme do divadla Ungelt na představení Pardál (určitě doporučuju, skvělá hra!).
Silačky offine
Můj banánový chlebík na akci Silačky Offline, Autor fotografie: Ann Turková
Taky jsem si byla zkoušet svatební šaty a spadl mi kámen ze srdce, když jsem našla ty své vysněné! Ale o svatbě až v samostatném článku.

S holkama blogerkama jsme si užily holčičí večer v Be Bop Lobby baru, kde servírují opravdu originální drinky - tento na fotce je High society. Další drink byl například servírován se zubním kartáčkem a pastou nebo s ruční motorovou pilou a helmou. Bylo fajn se zase s holkama vidět a pokecat.
High society by Be Bop Baru
V půlce března jsme s Matějem odjížděli na prodloužený víkend do Jizerek. Ve středu večer jsme se sbalili a opět vyrazili na chatu Jizerka, jako vloni. Počasí sice nepřálo tak, jako minulý rok, ale přesto jsme si to užili a já ujela 50 kilometrů na běžkách! Sama to do těď nechápu, ale zvládla jsem to, i když posledních 10 kilometrů bylo v dešti a hooodně to bolelo. Taky jsem to hned druhý den odnesla bolestí v krku, takže Matěj vyrazil na běžky sám a já si na pokoji četla. Nicméně to za to stálo, protože jsme navštívili chatu Prezidentská, kam jsem se už dlouho chtěla podívat. Dali jsme si nejlepší česnečku, kterou jsem kdy jedla a Matěj smažené Blaťácké zlato a já šulánky s mákem. Prostě fantazie. K tomu pivečko a výhled na velblouda, kterého tam mají. Určitě se tam zastavte, pokud budete v Bedřichově. V neděli při odjezdu jsme samozřejmě nemohli minout moji milovanou Mikynu, kde jsme taky před rokem brunchovali. Letos jsem si vybrala ovesnou kaši a Matěj se nešetřil a dal si rovnou dvě snídaně - vaječnou omeletu a lívance se zakysanou smetanou a javorovým sirupem.
Běžky v Jizerkách
Výhled z našeho pokojíku
Nejlepší česnečka na Prezidentské
Snídaně v Mikyně v Liberci
Další březnový týden jsem začala skvělou snídaní v Mezi srnky bistru, kde jsem se sešla s mojí kamarádkou Terezkou. Opět jsme si to moc užily a už se těším, až se potkáme na nějakém dalším podobném místě. To, že jsem kavárenský povaleč už víte, takže tyhle snídaně si vždycky moc užívám a ráda objevuju nový podniky a to nejen tady v Praze.

Přes týden jsem zařizovala svatební oznámení, kdy jsem musela změnit tiskárnu, protože v jedné nejmenované se ke mně, jako k zákazníkovi, chovali jako k obtěžujícímu hmyzu, takže jsem chytala trošku nervy, ale nakonec to vše dobře dopadlo a my tak na víkend mohli odjet opět do hor - tentokrát s mými rodiči do Krkonoš. V sobotu jsme vyrazili na běžky, spálili si pořádně obličeje a dali si boží pivo na Fríské boudě.
Krkonoše
Pivečko v Krkonoších
25.3. jsem Matěje vzala na poslední koncert skupiny Imodium, kterou poslouchám už asi od mých 15 let. Kluci jsou z Broumova a já je milovala už jako puberťák a chodila na jejich koncerty. Na posledním z nich jsem teda nemohla chybět a byl to opravdu zážitek. Slovo od slova jsem si pobrukovala každou písničku.
Planetárium Praha a koncert Imodium
Pak jsem byla pozvaná do hotelu Mariott, abych ozkoušela jejich nové menu "Sladkovodní ryby", což byl skvělý večer s holkama blogerkama a taky mojí kamarádkou Péťou, která mi nahrazovala Matěje, který musel být v práci.
Jak dokumentuji na instagram, fotku mi poslal hotel Mariott
Poslední březnový pátek jsme jeli do Broumova na matriku, kam jsme museli odevzdat potřebné dokumenty k uzavření manželství. Při týhle příležitosti jsme se tam stavili v Klášterní kavárně, kterou mohu vřele doporučit. Kolem poledne jsme přejeli na místo svatby, kde jsme s paní provozní domlouvali poslední detaily a plánovali výzdobu, místo obřadu a tak dále.
Kafíčko v Klášterní kavárně v Broumově

V sobotu jsme s mým tátou a Matějem jeli na lyžovačku do Deštného v Orlických horách a já tak poprvé a naposled za tuhle zimu vytáhla snowboard. Dopoledne sníh krásně držel, takže jsme si to užili a kolem poledne jeli domů.Večer jsme opět, jako každý rok, pomáhali za barem na místním hasičském plese, což má vždycky kouzlo. A mimochodem, před 3 lety na tomhle místě přeskočila ta jiskra mezi mnou a mým budoucím manželem. :)

Tak zase příště!

Léňa
Na lyžovačce v Deštném v Orlických horách
Barmani na hasičském plese
Kytka od Pepy k výročí, takže vlastně od Matěje
Pokud byste našli chybu, prosím, napište mi to. Snažím se po sobě vše kontrolovat, ale nikdo není neomylný.
Veškeré fotografie podléhají autorskému zákonu a mohou být šířeny pouze s vědomím autora.

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za každý komentář!

Professional Blog Designs by pipdig